За MyMentor

MyMentor е интегрирана платформа за управување со учење на далечина која ги поврзува студентите и менторите во персонализирано опкружување.

MyMentor е продукт на МАРЈАНОВИЌ ЕДУКАЦИЈА, компанија основана и водена од Александар Марјановиќ, основачот на најстарата приватна образовна установа во Македонија – Alexandria

Тимот на MyMentor е составен од искусни ментори кои се грижат за обезбедување помош, поддршка и секако, оценување на стекнатите вештини на учениците. 

Платформата за учење на далечина е резултат на над 20 години искуство во областа на едукацијата, многубројни истражувања на пазарот на трудот и е дело на тим составен од инженери, девелопери, искусни ИТ професионалци, проект менаџери, експерти за инструкциски дизајн и продукција на е-курсеви, администратори, како и голем број други соработници.

Последна промена: Wednesday, May 11 2016, 3:34 PM